Shqipedia

Restorant Tradita në Pogradec  

  1. Restorant Tradita ndodhet te rruga Fan Noli në Pogradec.
    Në restorant ofrohen ushqime tradicionale të ndryshme. Disa nga ushqimet më të shijshme që mund t gjeni janë turshi të ndryshme, speca të mbushura me gjizë, sallatë me lakër, etj.
    Emri nuk është vendosur rastësisht 'tradita'. Për gjithë nostalgjikët dhe të rinjtë kurioz për mjetet që kanë përdorur gjyshërit dhe prindërit tanë, janë vendosur nëpër mure mjete si furka, këmborë, mulli të vjetër kafeje, mulli të vjetër për piper, fenerë dore që përdoreshin për ndriçim, etj.
    (homer, 29-09-2012)


Ju mund te shkruani opinionin tuaj per kete teme. Per te bere kete ju duhet te behemi anetare Anetarsimi eshte falas