Shqipedia

Puçrrat në fytyrë  

 1. Bezdisëse, të shëmtuara dhe të rrezikshme. Në gjuhën shkencore quhen anke dhe konsiderohen si sëmundje të lëkurës. Një nga shkaktarët kryesorë janë përdorimi i tepruar i yndyrave.
  Disa nga këshilla për t'u ndjekur kur t'i shikoni ose për parandalimin e tyre:
  Lani duart përpara se të veproni
  Për t'i parandaluar, trajtoni fytyrën me produkte cilësore me përbërës organik si: kamomil, kamfor, etj.
  Merrni vitaminat A, C, E
  Përdorni drithërat, vaj ulliri, kos, fruta, perime dhe prodhime deti.
  Pini shumë ujë, si mënyra më e mirë për të hidratuar lëkurën.
  (homer, 20-06-2012)


Ju mund te shkruani opinionin tuaj per kete teme. Per te bere kete ju duhet te behemi anetare Anetarsimi eshte falas