Shqipedia

plazhi i dhërmiut  

  1. Një nga perlat e bregdetit Jon është plazhi i dhërmiut. Deti është fantastik. Pastërtia e ujit të lejon të shohësh qartë fundin e detit, gurët e bardhë dhe çdo gjë tjetër që ndodhet në fund të tij, nuk të duhet të largohesh 100 m nga bregu për të gjetur thellësin e duhur për të notuar, pasi e gjen sapo futesh në det. Rëra gjithashtu është ajo e duhura.
    Por, ashtu si edhe në shumë plazhe të tjera, dora e njeriut ka ndërhyrë dhe ka lënë pasoja. Janë disa komplekse të bukura të cilat janë ndërtuar, por nuk mjafton me kaq.
    Alternativat e argëtimit janë të pakta. Është një apo dy disko që vendosim muzikë në dark dhe sjellin tek tuk ndonjë këngëtar apo dj dhe kaq.
    (homer, 11-08-2012)


Ju mund te shkruani opinionin tuaj per kete teme. Per te bere kete ju duhet te behemi anetare Anetarsimi eshte falas